- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Frukt Coffee - Finlandia
- Father's Coffee- Czechy
- Guest Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Swerl Coffee - Szwecja
- The Naughty Dog- Czechy
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Frukt Coffee - Finlandia
-
Father's Coffee- Czechy
-
Guest Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Swerl Coffee - Szwecja
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Beansmith's - Kostaryka Corazon De Jesus - 250g
Data palenia: 14.11.2024
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Beansmith's - Kostaryka Corazon De Jesus - 250g
Bardzo czysta kawa. Obróbka naturalna odpowiada za czekoladową słodycz, która jest zrównoważona i dominująca we wszystkich temperaturach. Rekomendujemy mielenie nieco drobniejsze w przypadku kaw naturalnych z Ameryki Środkowej oraz nieco wyższe niż niższe temperatury parzenia.
Po wypiciu w wyższej temperaturze kawa jest bardzo słodka, a owocowość niemal całkowicie zanika. W miarę ochładzania pojawia się subtelna owocowość przypominająca suszone owoce. W każdej temperaturze wyczuwalny jest przyjemny smak czekolady i karmelu, natomiast w niższych temperaturach ujawnia się słodycz suszonych daktyli i owoców pestkowych. We wszystkich temperaturach kawa ma średnie body i niższą kwasowość.
Profil sensoryczny: śliwki, daktyle, karmel
-
Świeża dostawa