📢 Wysyłki DPD Pickup! Teraz 6,99zł, uzupełnij zapasy kaw
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- Blind Monkey - Irlandia
- COFFEE PLANT- Polska
- Coffee Collective - Dania
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sumo Coffee Roasters - Irlandia
- Swerl Coffee - Szwecja
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
Blind Monkey - Irlandia
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Coffee Collective - Dania
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sumo Coffee Roasters - Irlandia
-
Swerl Coffee - Szwecja
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
DAK Coffee- Etiopia Darling Peach - 200g
Symbol:
Data palenia: 16.12.2024
85.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka / Odbiór:
24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od:
6.99
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Więcej o produkcie
Profil sensoryczny:
Brzoskwinia, Mandarynki
Obróbka:
Washed anaerobic
Odmiana botaniczna:
Heirloom
Profil wypalenia:
Pod filtr
Waga
0.2 kg
Kod kreskowy:
EAN:
DAK Coffee- Etiopia Darling Peach - 200g
Po dotarciu wiśni do stacji myjącej Rumudamo umieszcza się je w wodzie w celu sortowania i usuwania pływaków (czyli owoców z defektami), co zapewnia, że tylko najdojrzalsze owoce przechodzą proces beztlenowy. Następnie wiśnie umieszcza się w dużych, szczelnych beczkach, aby fermentowały bez wody przez ponad 144 godziny. Następnie wiśnie są usuwane z miąższu i myte, a następnie układane do wyschnięcia w afrykańskich łożach na 16–20 dni, w zależności od pogody.
Złożony proces fermentacji wydobywa z owoców to co najlepsze.
Profil sensoryczny: brzoskwinia, mandarynka, kwiaty
Profil sensoryczny:
Brzoskwinia, Mandarynki
Obróbka:
Washed anaerobic
Odmiana botaniczna:
Heirloom
Profil wypalenia:
Pod filtr
-
Świeża dostawa