📢 Wysyłki DPD Pickup! Teraz 6,99zł, uzupełnij zapasy kaw
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Coffee Collective - Dania
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Frukt Coffee - Finlandia
- Father's Coffee- Czechy
- HAYB- Polska
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sumo Coffee Roasters - Irlandia
- The Naughty Dog- Czechy
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Coffee Collective - Dania
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Frukt Coffee - Finlandia
-
Father's Coffee- Czechy
-
HAYB- Polska
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sumo Coffee Roasters - Irlandia
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Beansmith's - Kolumbia El Paraiso- 150g
Symbol:
Data palenia: 14.11.2024
69.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka / Odbiór:
24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od:
6.99
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Więcej o produkcie
Profil sensoryczny:
Malina, Melon
Obróbka:
Washed Extended Fermentation
Wysokość uprawy:
1750-1950m n.p.m.
Odmiana botaniczna:
Castillo
Profil wypalenia:
Pod filtr
Waga
0.15 kg
Kod kreskowy:
EAN:
Beansmith's - Kolumbia El Paraiso- 150g
Diego Bermudez znowu pokazuje, że umie w fermentację. Tu wydłużony proces washed. Skomplikowana obróbka zaowocowała w niezwykle słodką, klarowną kawą z musującym finiszem.
- Fermentacja beztlenowa wiśni przez 28 godzin w temperaturze 19°C Po fermentacji miąższ jest usuwany
- Fermentacja beztlenowa z miąższem przez 40 godzin w temperaturze 21°C
- Szok termiczny – najpierw ziarna płucze się wodą o temperaturze 40°C, a następnie wodą o temperaturze 12°C
- Kontrolowane suszenie przez 28 godzin w temperaturze 42°C
Rekomendowana receptura na V60
Woda o temperaturze 95°C 300 ml wody 20g kawy - 18 klik na Comandante
0:00 40 ml wody
0:40 100 ml wody
1:10 80ml wody
1:50 80 ml wody
Całkowity czas około 2:50.
Profil sensoryczny: malinowe cukierki, melon, szampan
Profil sensoryczny:
Malina, Melon
Obróbka:
Washed Extended Fermentation
Wysokość uprawy:
1750-1950m n.p.m.
Odmiana botaniczna:
Castillo
Profil wypalenia:
Pod filtr
-
Świeża dostawa
-
Produkty podobne