📢 Wysyłki DPD Pickup! Teraz 6,99zł, uzupełnij zapasy kaw
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Coffee Collective - Dania
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Father's Coffee- Czechy
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Swerl Coffee - Szwecja
- The Naughty Dog- Czechy
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Coffee Collective - Dania
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Father's Coffee- Czechy
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Swerl Coffee - Szwecja
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Good Coffee - Kolumbia Finca La Reserva - 250g
Symbol:
Data palenia: 04.12.2024
69.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka / Odbiór:
24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od:
6.99
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Więcej o produkcie
Profil sensoryczny:
Cytrusy, Mango
Obróbka:
Honey
Wysokość uprawy:
1600- 1900m n.p.m.
Odmiana botaniczna:
Bourbon
Profil wypalenia:
Pod filtr
Waga
0.25 kg
Kod kreskowy:
EAN:
Good Coffee - Kolumbia Finca La Reserva - 250g
Ta wyjątkowo słodka, bardzo złożona i owocowa kawa to niezła ciekawostka. Przede wszystkim jednak jest pyszna, zupełnie jak cukierek o smaku brzoskwini, czarnego bzu, mango, poziomek, liczi i cytrusów, z dodatkiem melasy i herbaty.
Jeśli chodzi o obróbkę, to owoce po przebraniu i umyciu były fermentowane przez 36 godzin. Potem zostały pozbawione skórek i części miąższu (obróbka honey) i razem z nim były znów fermentowane, tym razem 46 godzin. Kolejnym krokiem było suszenie na specjalnych płachtach na patio na słońcu i na koniec mechaniczne usunięcie zeschniętego miąższu z ziaren.
Profil sensoryczny: brzoskwinia, czarny bez, mango, poziomka, cytrusy
Profil sensoryczny:
Cytrusy, Mango
Obróbka:
Honey
Wysokość uprawy:
1600- 1900m n.p.m.
Odmiana botaniczna:
Bourbon
Profil wypalenia:
Pod filtr
-
Świeża dostawa