- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- Blind Monkey - Irlandia
- COFFEE PLANT- Polska
- Coffee Collective - Dania
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sumo Coffee Roasters - Irlandia
- Swerl Coffee - Szwecja
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
Blind Monkey - Irlandia
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Coffee Collective - Dania
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sumo Coffee Roasters - Irlandia
-
Swerl Coffee - Szwecja
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Blind Monkey - Kolumbia Pink Ballerina, Competition Coffee - 150g
Data palenia: 16.12.2024
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Blind Monkey - Kolumbia Pink Ballerina, Competition Coffee - 150g
Wilton Benitez produkuje kawę najwyższej jakości od ponad 26 lat. Ponad 16 lat doświadczenia w kawie speciality. Przetwórca Q-grader. Niecertyfikowany tester, ale z doświadczeniem w procesie degustacji przez całe życie. Wilton chciał przełożyć swój cel i pasję na tworzenie wspaniałej i ekscytującej kawy poprzez swoją niedawno założoną firmę Granja Paraiso 92.
Granja El Paraíso-92 to rodzinna farma produkująca różne odmiany, takie jak Java, Bourbon Pink, Geisha, Pacamara, Caturra, Tabi, Castillo, Supremo i Colombia, wykorzystująca wysoce innowacyjne systemy uprawy, takie jak tarasy, nawadnianie kropelkowe, zacienienie i obliczenia odżywcze w laboratorium, wszystko to ma na celu wyprodukowanie wyjątkowej kawy, którą można zweryfikować za pomocą licznych zdobytych nagród. Finca Paraiso-92 ma również własne laboratorium mikrobiologiczne, laboratorium jakości i zakład przetwórczy. Procesy stosowane do różnych kaw zaczynają się od ścisłej selekcji, sterylizacji i charakteryzacji wiśni, aby później rozpocząć pierwszą fazę kontrolowanej fermentacji beztlenowej, dodając określony mikroorganizm do każdego procesu, a następnie kawa jest rozdrabniana i poddawana drugiej fazie fermentacji, po zakończeniu drugiej fazy przeprowadzany jest proces uszczelniania ziaren poprzez oddziaływanie gorącej i zimnej wody w celu poprawy właściwości organoleptycznych kawy.
Profil sensoryczny: truskawki, brzoskwinia, marakuja, guawa
Dane producenta
Blind Monkey Coffee
20 Woodbank Dr, Finglas
D11 Y2A2 DUBLIN
Ireland
+353 85 118 2159
hello@blindmonkeycoffee.com
-
Świeża dostawa