- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- Coffea Circulor- Szwecja
- COFFEE PLANT- Polska
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kafar - Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Kaffeelix - Austria
- KB Coffee Roasters - Francja
- Klaro Coffee - Polska
- Labuna - MY
- Momento Coffee - Polska
- TANAT - Francja
- LOT Coffee Roastery - Słowacja
- Nero Scuro - Włochy
- Pikola Caffe - Czechy
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
Coffea Circulor- Szwecja
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kafar - Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Kaffeelix - Austria
-
KB Coffee Roasters - Francja
-
Klaro Coffee - Polska
-
Labuna - MY
-
Momento Coffee - Polska
-
TANAT - Francja
-
LOT Coffee Roastery - Słowacja
-
Nero Scuro - Włochy
-
Pikola Caffe - Czechy
-
Rum Baba Coffee- Holandia
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
- Ulubione
-
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy w Polsce brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-
Kawa z palarni Nero Scuro
Liczba produktów: 6Włochy - San Giuseppe VI
Palarnia kawy Nero Scuro
Nero Scuro to włoska palarnia kawy speciality, która koncentruje się na dostarczaniu starannie wyselekcjonowanych mikrolotów z różnych zakątków świata. Dzięki indywidualnie opracowanym profilom palenia dla espresso i metod alternatywnych, każda kawa ujawnia swój unikalny charakter, smak i aromat.
Jako mikropalarnia trzeciej fali, Nero Scuro wypala kawę wyłącznie na zamówienie, w małych partiach, co pozwala na pełną kontrolę nad jakością. Proces ten odbywa się w piątki i soboty, a świeżo palone ziarna są wysyłane na całym świecie już w poniedziałki. Dbałość o detale oraz wykorzystanie klasycznego pieca bębnowego z zaawansowanym systemem kontroli temperatury zapewniają powtarzalność i doskonałe rezultaty w każdej partii.
Aby zachować pełnię smaku i świeżość, kawa jest pakowana tuż po wypaleniu w specjalne opakowania wyposażone w zawory odgazowujące. Dzięki temu miłośnicy kawy mogą cieszyć się jej najlepszymi właściwościami przez długi czas.
Nero Scuro stawia na jakość bez kompromisów. Precyzyjna selekcja ziaren, unikalne metody palenia oraz dążenie do doskonałości sprawiają, że kawa tej palarni wyróżnia się na tle konkurencji i dostarcza wyjątkowych doznań smakowych.