W dniach 15-21.07.2024
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- 101Coffee - Polska
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Father's Coffee- Czechy
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- Kavoholik - Słowacja
- KAWA Coffee - Francja
- Manhattan Coffee- Holandia
- Momento Coffee - Polska
- People Possesion - Francja
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sumo Coffee Roasters - Irlandia
- Swerl Coffee - Szwecja
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
101Coffee - Polska
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Father's Coffee- Czechy
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
KAWA Coffee - Francja
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
Momento Coffee - Polska
-
People Possesion - Francja
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sumo Coffee Roasters - Irlandia
-
Swerl Coffee - Szwecja
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
The Naughty Dog - Kolumbia Aristobulo Rayo - 200g
Data palenia: 24.07.2024
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 22.5
The Naughty Dog - Kolumbia Aristobulo Rayo - 200g
Aristobulo Rayo Mendez jest właścicielem finca La Victoria, która jest farmą o powierzchni 47 ha położoną w Ortega w Tolimie. Uprawia kawę od 50 lat, a bycie plantatorem kawy jest częścią ich rodzinnej historii. Gospodarstwo ma tylko 8 ha upraw kawy i obejmuje także 10 ha naturalnego lasu. W gospodarstwie uprawiane są odmiany castillo, caturra i gejsza, w sumie rośnie około 38 000 drzew. Podczas zbiorów kawa jest zbierana co 20 dni, a zbieracze otrzymują premię za selekcję dojrzałych wiśni. Po zebraniu i zabraniu kawy do beneficio jest ona następnie rozcierana na miąższ i fermentowana przez 24 godziny w wyłożonym kafelkami zbiorniku. Następnie kawę myje się 3 razy i przenosi do afrykańskich złóż w celu wysuszenia.
Profil sensoryczny: jaśmin, wanilia, earl grey
-
Świeża dostawa
-
Produkty podobne